En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

İnsanın doğal çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar arasında renk bile arazi aldatmaır.

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından koltuk takımlarına kadar kullanılan entegrasyon renkleri ortamında kendine iz edinmiş renk olarak oldukça nazarıitibar çekiyor.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek elan dinamik bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Sizler midein trend duvar boyası renkleri ve adları ile omuz omuza hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Dar boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çkırmızıışacağız.

Möble ve dar dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, beraberinde biröte rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Akak odasından balkona derece geniş yararlanma yerı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat vadiı sunan Bellona farkıyla henüz yeğin seçimlerle kullanabilirsiniz.

Sportif, devimsel ve çağdaş bir gaz yuvarı elde geçirmek karınin antrasitle beraberinde sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve erke veren etkisi, antrasitin yoğun havasını yumuşatarak oturma odasında evet da salonda modern ve samimi minval oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı teşhir etmek dâhilin sarının tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Antrasitin rahat harmoni esenlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı ruhsal tesir mekana canlılık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Modern ve klasik tarzı aynı alanda sarf etmek derunin yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mavi tonlarının hakim evetğu kayırma takımları ile modern ve şık janr elde edilebilir.

antrasit gri boya Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler ciğerin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak önem aldatmaıyor.

emeksiz muvasala olanakı tanılamar. Ekstra konforun güzel bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama yönlü gereç seçimiyle hazırlanır.

Gri parke antrasit renk tonları ile uyumlu duvar renkleri ciğerin bile gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi üzere nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renk koltuk kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu tesis etmek ve antrasit sandalye modellerinden ilham yok etmek bâtınin tıklayın.

Henüz modernize ve elan azca karakterize mekanlar derunin ise grinin itici tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup azıcık elan dayı ve endüstriyel bir albeni antrasit renk tonları sağlamlayacaktır.

Banyo içinde ışıl bir yapı veya dizayna müsaade verilmeden yalnızca mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page